Cevahir Sönmez gözyaşları içinde toprağa verildi

Cevahir Sönmez gözyaşları içinde toprağa verildi
Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki Cevahir Sönmez, binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Cumartesi gecesi geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, Sarıyer siyasetinin sevilen isimlerinden CHP’li Hüseyin Sönmez'in oğlu ve Sarıyer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sevim Koç’un yeğeni olan 21 yaşındaki milli basketbolcu Cevahir Sönmez için cenaze töreni düzenlendi.

Sarıyer İmam Hüseyin Cem Evi'nde düzenlenen cenaze törenine; CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gökan Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve binlerce kişi katıldı.

sonmez-ic1.jpg

Cenazede gözyaşı sel oldu

21 yaşında hayatını kaybeden Cevahir Sönmez için gözyaşı adeta sel oldu. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde ailesi ve arkadaşları tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazı ve duaların ardından Cevahir Sönmez’in cenazesi Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

sonmez-ic3.jpg

Cevahir Sönmez milli takımda basketbol oynuyordu

Ayrıca başarılı bir basketbolcu olan üniversite öğrencisi Cevahir Sönmez, Darüşşafaka ve İTÜ gibi köklü takımlarda basket oynadı. Sönmez basketbol milli takımın genç alt yapısında da forma giyiyordu.

sonmez-ic4.jpg

Cumartesi gecesi arabasıyla bir arkadaşını evine bıraktıktan sonra, eve dönüşte 3. Köprü - Kilyos bağlantı yolunda otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden genç sporcu, kaygan yolda virajı alamayarak şarampole uçmuş ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Cevahir Sönmez’e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

sonmez-ic2.jpg

Bu haber toplam 10634 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum