Sarıyer Belediyespor’dan transfer atağı

Sarıyer Belediyespor’dan transfer atağı
Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele veren Sarıyer Belediyespor’un yeni yönetimi 2024-2025 sezonu için transfer çalışmalarına başladı.

Yeni yönetimi ile yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek isteyen Alihan Genç yönetimindeki Sarıyer ekibi; Galatasaray’dan Arzum Tezcan’ı, Hırvat milli takımının as oyuncusu Ema Strunjak’ı, Rus smaçör Natalia Krotkova’yı, Sırp Pasör Tara Taubner’i ve daha önce Eczacıbaşı’nda libero olarak oynayan Buse Kara’yı transfer etti.

Sarıyer Belediyespor’un yeni transferlerinin daha önceki takımlarındaki performansı ise dikkat çekiyor.

sariyer-voleybol5.jpeg

Ema Strunjak

188 boyundaki 1999 doğumlu Hırvat Orta oyuncu kariyerinde Beşiktaş, Karayolları ve İtalyan takımlarda forma giydi. Hırvat Milli takımın as oyuncusudur. Europen Golden League 2022’de Hırvatistan milli takımında şampiyonluk yaşadı.

sariyer-voleybol6.jpeg

Natalia Krotkova

1992 doğumlu Rus smaçör kariyerinde Dinamo Krasnodar, Dinamo Moscow ve son olarak Ebrar Karakurtunda olduğu Rus takımı Lokomotiv Kaliningrad takımlarında oynadı.
Kariyerinde bir çok şampiyonluk ve kupalar mevcut.

Tara Taubner

2002 doğumlu Sırp Pasör çaprazı Sırbistan u20 u22 takımlarında oynadı. En son Almanya’nın SC Potsdam takımında Şampiyonlar liginde mücadele etti. Solak ve 188 boyundadır.

sariyer-voleybol7.jpeg

Arzum Tezcan

1998 doğumlu Pasör kariyerinde Nilüfer Belediyesi, İstanbul Büyükşehir, Kuzeyboru, Yeşilyurt takımlarda forma giydi. Son olarak Galatasaray forma giyen Arzum 186cm boyundadır.

Buse Kara

1998 doğumlu Buse Kara Sarıyer’de libero olarak forma giyecek.
Kariyerinde Eczacıbaşı, Beylikdüzü Belediyesi, Nilüfer Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’nin formalarını giydi. 177cm boyundaki Buse Kara Eczacıbaşı’nda libero olarak geçirdiği sezonda dünya şampiyonu oldu.

sariyer-voleybol2.jpeg

sariyer-voleybol3.jpeg

Bu haber toplam 6153 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT