Sarıyer’in yeni başkanı Salih Bayraktar oldu

Sarıyer’in yeni başkanı Salih Bayraktar oldu
Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni başkanı Sarıyer’in önemli isimlerinden biri olan Salih Bayraktar oldu. Başkan Bayraktar: “Sorumluluğumu biliyorum. Zor bir göreve başlıyoruz. Sarıyer’i sahipsiz bırakmam” dedi.

Başkan adayı çıkmadığı için üst üste iki kez ertelenen Sarıyer Spor Kulübü’nün olağan kongresi, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Kongrede tek liste çıkartan Salih Bayraktar, oybirliği ile Sarıyer’in yeni başkanı olarak seçildi. Bayraktar’ın listesinde ise güçlü isimler yer aldı. Başkan seçilen Bayraktar’ın konuşması salonda büyük alkış aldı.

Kongreye; Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, eski Başkan Saffet Akkoyun, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda Sarıyerli katıldı.

salih-bayraktar2.jpgBayraktar, “Sarıyer’i sahipsiz bırakmam”

Başkan seçilen Salih Bayraktar yaptığı konuşmada; “Sarıyer’i ortada sahipsiz bırakmam, listemi hazırladım ve ismimi ortaya koyuyorum. Zor bir göreve başlıyoruz. Şampiyonluğa takım yapmanın zor olduğunu biliyorum. Biz şampiyonluğa takım yapacağız ama tek başıma söz vermiyorum. Örnek verelim Fenerbahçe kaç sezondur şampiyonluk için kadro kuruyor ama 99 puanla şampiyon olamıyor. Biz elimizden geleni yapacağız ama bunu hep birlikte başaracağız. Bu onuru yüksek, sorumluluğu ağır bu göreve seçtiğiniz için tüm kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Sorumluluğumu biliyorum. Sarıyer’in itibarına, marka değerine zarar verecek hiçbir şeye izin vermeyelim” dedi.

oktay-aksu1.jpgBaşkan Aksu: “Kulübümüzün yanındayız”

Kongrede söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu ise “Bu taşın altına el koyan herkesi tebrik ediyorum. Kim görev alırsa alsın biz her zaman yanında olacağız. Kulübümüzün bir üst lige çıkması için bu yönetimin elinden geleni yapacağını biliyorum ve bizde onların yanında olacağız. Yolunuz açık olsun” dedi.

kaymakam1.jpgKaymakam Kalaylı: “Ortak amacımız Sarıyer’i layık olduğu yere getirmek”

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, “Ortak paydamız ve ortak sevdamız olan Sarıyer Spor Kulübümüzün kongresini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sarıyer geçmişte mazisi olan bir markadır. Hepimizin ortak amacı Sarıyer’imizi layık olduğu yere getirmektir. Bu konuda birlik ve berberlik içinde hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Salih Bayraktar ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Sarıyer’in eski başkanlarından Erdal Aksoy ve Saffet Akkoyun da yaptıkları konuşmalarda Salih Bayraktar ve yönetimine başarılar dileyerek, her zaman destek olacaklarının sözünü verdiler.

Öte yandan Salih Bayraktar’ın listesinde de güçlü ve önemli isimler dikkat çekti.

liste.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 16405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT