Sarıyer Merkez'de Sedat Özsoy'a yoğun ilgi

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer’i adım adım gezmeye devam ediyor.

AK Partili Özsoy’un bu seferki durağı Sarıyer Merkez Mahallesiydi. Sabah saatlerinde İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Özsoy, daha sonra esnafları ve Yenimahalle’deki İSMEK’i ziyaret etti.

Sarıyer’in sağlık sorunu bitiyor

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Partili Özsoy, hastane ziyaretinde AK Parti’nin Sarıyer’e kazandırdığı sağlık hizmetlerinden bahsederek, “Çayırbaşı’nda inşaatı hızla yükselen devlet hastanesi, Seyrantepe’deki Şişli Etfal ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı hastaneleriyle Sarıyer’in sağlık sorunu bitiyor. Vatandaşlarımız çok daha modern hastanelerde sağlık işlemlerinden faydalanacaklar” dedi. Hastaları ziyaret eden Özsoy geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Özsoy, hastaneden sonra Sarıyer Merkez esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sarıyerliler balkonlarından el sallayarak Özsoy’a ilgi göstermeleri gözden kaçmadı.

 

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri