Yılın bürokratı ödülünü aldı

Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından “Yılın Bürokratı” seçilen İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Cengiz Tamer ödülünü aldı.

Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından “Yılın Bürokratı” seçilen Opt. Dr. Cengiz Tamer’e ödülünü vermek için bir organizasyon düzenlendi. Rümelishisarüstü’ndeki Doğatepe Restoranda düzenlenen organizasyona, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Günaydın, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Coşkun ve Şinasi Yalçın, Meclis Başkan Vekili Adnan Ayber ve Sarıyerli muhtarlar katıldı.

“İnsanlara verdiği değerden dolayı bu ödüle layık gördük”
Tamer’e ödülünü takdim eden Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, yaptığı kısa konuşmada, “Sağlık hizmetlerinde verdiği üstün başarı, vatandaşlara yönelik çalışmaları ile insanlara verdiği değer, yaklaşım, özveri ve hastane için yaptığı örnek davranışları nedeniyle yılın en başarılı bürokratı olarak Op. Dr. Cengiz Tamer’i seçmeyi uygun gördük. Kendisini kutluyorum” dedi. Sarıuçak, bu ödülü geleneksel hale getireceklerini hatta bundan sonra yılın en başarılı belediye başkan yardımcısı ve muhtarını da seçeceklerini söyledi.

Tamer, “Siz benim iyi ki dediklerimsiniz”
Ödülünü alan Opt. Dr. Cengiz Tamer, yaptığı konuşmada, “Sizlerin gönüllerine girmek zordur, gönüllerinizde kalmak çok daha zordur. Beni bu onura layık görerek yaptığınız iltifat, benim ve İstinye Devlet Hastanesi çalışanları için büyük moral olacağına eminim. Her insan gibi benimde keşke ve iyi ki dediklerim var. Siz değerli dostlarım benim iyi ki dediklerimin başında yer alıyorsunuz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve iyi ki varsınız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri