Son iki sezonun gol kralı Sarıyer’de

Son iki sezonun gol kralı Sarıyer’de
Yeni sezona iddialı transferlerle hazırlanan Sarıyer, TFF 2. Lig'de son 2 sezonda da gol kralı olan Kemal Rüzgar'ı renklerine bağladı.

Son günlerde flaş transferlerle adından söz ettiren TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'den hücum hattına dikkat çeken bir takviye geldi. Lacivert-beyazlılar, TFF 2. Lig'de son 2 sezonda da gol kralı olan Kemal Rüzgar'ı renklerine bağladı. Sarıyer'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz, TFF 2. Lig'de son 2 sezonda 2 kez gol krallığı yaşayan Kemal Rüzgar ile sözleşme imzaladık. Kemal Rüzgar'a Sarıyer ailesine hoş geldin diyor, Lacivert-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz."

SON İKİ SEZON ÜST ÜSTE GOL KRALI OLDU

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'dan transfer edilen 28 yaşındaki Ordulu forvet, Menemen formasıyla sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. 2022-2023 sezonunda 23 gol, 2023- 2024 sezonunda ise 22 gol atarak iki sezonda da ligin gol kralı oldu.

Almanya'da futbola başlayan ve Bayer Leverkusen altyapısında da forma giyen Kemal Rüzgar, Osnabrück, Viktoria Köln, Altınordu, Çaykur Rizespor, Manisa FK, Boluspor ve Şanlıurfaspor'da da görev yaptı.

kemal-ruzgar-salih-bayraktar-sariyer.jpg

Bu haber toplam 8977 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT