Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yüzünden öldürüldü

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yüzünden öldürüldü
Sarıyer'de Emir Koçhan, "Ayazağa kedileri geliyorum" yazılı duvarın önünde arkadaşları ile fotoğraf çekinerek sosyal medyadan paylaştı. Bu fotoğraf üzerine sosyal medyada tartışan kişiler, Emir Koçhan'ı darbederek öldürdü. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Olaydan bir süre sonra Emir Koçhan, arkadaşlarıyla birlikte sosyal medyaya görüntü çekmek için Ayazağa Mahallesi’ne gitti. Durumu öğrenen karşı tarafın da olay yerine gelmesinin ardından tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kalabalık grup tarafından darbedilen Emir Koçhan baygınlık geçirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Koçhan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Koçhan, salı günü hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliyi polis merkezine götürdü. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Emir Koçhan için Kağıthane'deki Hamidiye Ulu Camii'de cenaze töreni düzenlendi. Baba Sedat Koçhan, gazetecilere, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Gencin cenazesi, buradaki törenin ardından Hasdal Mezarlığı'na defnedildi.

Bu haber toplam 14296 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT