SARIYER'DEKİ YALIDA FİLM GİBİ SOYGUN!

SARIYER'DEKİ YALIDA FİLM GİBİ SOYGUN!
Kireçburnu’nda bulunan Memduh Paşa Yalısı'nda çalışan güvelik görevlisi 150 milyon lira değerinde dövizi alıp kayıplara karıştı. Polis hırsızların peşine düştü.

Sarıyer Kireçburnu Mahallesi’nde film gibi bir soygun olayı yaşandı. Yalıda çalışan özel güvenlik görevlisi 4 kişiyle birlikte içeride bulunan 4 kasanın kilidini kırarak içerisinde bulunan yaklaşık 150 değerindeki çuvallarla kamyonete yükleyip kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, hırsızları peşine düştü.

Alınan bilgiye göre; Film gibi olay, gece saat 03.30 sıralarında Sarıyer Kireçburnu'nda bulunan Memduh Paşa Yalısı'nda meydana geldi. İddialara göre yalının içerisinde bulunan bir inşaat şirketinde yaklaşık 1.5 yıl önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Ahmet Y., film sahnelerini aratmayacak bir plan yaptı. Yalıya gece saatlerinde araçla gelen 4 şüpheli, güvenlik görevlisinin yardımıyla içeri girdi. Kar maskeli şüpheliler, yalıda bulunan kasaları açarak içlerinde bulunan 150 milyon lira değerindeki dövizi çuvallara koyup gri renkli bir kamyonetle kaçtı. Sabah çalışanlar hırsızlığı fark ederek polise bildirdi. Polisler olay yerinde inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber toplam 2153 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT